Több mint egymillióan látták egy nap alatt Pamkutyáék új paródiáját

2092
OSZD MEG
Hirdetés

Van még valaki, aki nem látta volna a Despacito paródiát?

Régóta figyeljük a magyar YouTube-ot, de olyan videóra nem emlékszünk, amelyet egyetlen nap alatt több mint  1 millióan néztek volna meg.

20 órával a feltöltés után – a poszt írásakor – a videó 1 109 445 megtekintésnél jár.

 

És ebben a számban a számtalan Facebook-feltöltés nincs is benne: tegnap délután számtalan humoroldal feltöltötte a videót, és ezek a feltöltések is 200,000-300,000 megtekintésnél járnak, bár a Facebook és a YouTube megtekintés számok nem igazán hasonlíthatóak össze egymással.

Hirdetés

Összehasonításképpen eddig idén összesen négy tévéműsor tudott egy milliónál nagyobb nézettséget produkálni:

  1. TV2: A nagy Duett: 1,152M
  2. RTL: Híradó: 1,130M
  3. RTL: A mi kis falunk: 1,108M
  4. RTL: A konyhafőnök VIP: 1,041M

(forrás: Sorozatjunkie).

A Despacito mindenhol tarol

A Despacito paródia egyébként nemcsak a nézettség miatt érdekes. A srácok most először nem a szokásos kabátjaikban jelennek meg a klipben:

Az idei év slágeréhez köthető másik friss hír, hogy tegnap óta Luis Fonsi klipje a legnézettebb videó a YouTube-on, már több több mint 3 milliárd (!) videóindítást produkált, és gyakorlatilag az összes slágerlistát vezeti. A Justin Bieberrel készült remix vezeti jelenleg az American TOP 40 és a UK TOP 40 slégerlistákat is.

Mások is parodizálták itthon a Despacitot

A világsláger jó pár videóst megihletett már itthon, több különböző megközelítésből is foglalkoztak vele. Nemrégiben Ember Peti mutatta be, hogy mennyire kikerülhetetlen lett a sláger, és a csapból is ez folyik 🙂

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG