Videósok figyelem! Valaki partnercég nevében kér adatokat illegálisan

635
OSZD MEG
Hirdetés

Az elmúlt napokban több videós is jelezte a partnercég felé, hogy a Star Network kollégájának a nevében keresték meg őket, és a csatornájuk belépési adatait kérték el.

Alább közöljük a Star Network ezzel kapcsolatos közleményét. Amennyiben titeket is megkeresett valaki Skype-on keresztül ezügyben, vegyétek fel a kapcsolatot a Star Networkkel.

A Star Network közleménye

Egy nagyon fontos információt szeretnék nektek átadni és egyben a segítségeteket is kérni. Az elmúlt napokban több alkalommal is tapasztaltunk olyat, hogy a Star Network munkatársa, Dóczi Attila nevében kerestek fel videósokat Skype-on keresztül annak érdekében, hogy megszerezzék az adott csatornák jelszavait, belépési információt.

Ezt természetesen nem mi csináltuk, bűnözőkvisszaéltek a személyes adatainkkal! A Star Network sohasem kér el semmilyen belépési információt senkitől, főleg úgy hogy nem is vagyunk partnerségben. A cégünk csak e-mailben keres fel potenciális partnereket, hivatalos e-mail címeinkről.

Hirdetés

Ez egy nagyon súlyos bűncselekmény és a megfelelő lépéseket már megtettük annak érdekében, hogy kiderítsük és felelősségre vonhassuk ennek elkövetőjét.

Addig is arra kérlek benneteket, hogyha ilyennel találkoztok, akkor jelezzétek nekünk a Facebook oldalunkon (Star Network) üzenetben.

Köszönjük előre is a segítségeteket,
Szép napot!
Farkas Dani
Star Network szakmai vezető

 

 

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG