Szabyest: Egyezségre jutottunk a rant videósokkal

1178
OSZD MEG
Hirdetés

Szabyest az elmúlt időben a rant videósok kedvenc témája lett. Nemrégiben több videós is megszólalt a Szabyesthez érkező kommentek durvaságával kapcsolatban, többek között Zsozeatya és Ábel von Müller is beszélt az egyre elképesztőbb kommentekről. Erről ide kattintva olvashattok további részleteket.

Most Szabyest egy paródiával jött ki, ami éppen a rant videósokatat veszi a céltáblájára. A videóssal ennek kapcsán egy rövid interjút is készítettünk, amiben arról kérdeztük, hogy hogyan áll az elmúlt időszak támadásaihoz a rant videósok részéről, illetve, hogy mi volt a célja ezzel a paródia-videóval. A Szponzorest című videót itt láthatjátok, a videóhoz kapcsolódó interjúnkat pedig alatta olvashatjátok.

TubeNews.hu: A videó leírásában azt írod, hogy a rant videósok beleegyezésével készült. Ez alatt mit értesz? Engedélyt kértél tőlük?

Hirdetés

Szabyest: Írtak egy emailt, hogy szívesen megbeszélnék velem a nézeteltéréseket, illetve az aktuális dolgokat velem kapcsolatban, így keveredtem beszélgetésbe többek között Flexxel és VK Dániellel. Tekintve, hogy szeretem a békét, így gondoltam érdemes lenne lezárni velük és békét kötni.

NÉGY órás beszélgetés lett a vége, aminek az elején indulatosak voltunk, de mindenki meghallgatta a másik érveit és egyezségre jutottunk.

 

Korábban is felvehették volna velem persze a kapcsolatot, de ez valamiért elmaradt, de jobb később, mint soha. A beszélgetésünk során én említettem nekik, hogy készül egy ilyesmi, tehát tudják, hogy ez meg fog jelenni, sőt várják is, szóval remélem nekik is elnyeri a tetszésüket.

TubeNews.hu: A rant videósok egyik fő céltáblája lettél az elmúlt időben. Ez a klipet elsősorban paródiának szántad, vagy inkább egyfajta rant videónak a rant videósokról?

Szabyest: Ez egy paródia, ami őszintén szólva nagyon bejövős irány a jövőre való tekintettel a csatornámon, tehát el tudom képzelni, hogy lesz hasonló a jövőben. Nálam a rap zenék eddig leginkább társadalomkritikaként és viccből készültek (pl. Lájkéhes), imádom irónikus hangokon eltolni a szöveget és poént csinálni belőle. Épp éreztem a Flowt, aztán megírtam, megtetszett és felvettem itthon.

TubeNews.hu: Volt olyan szponzoráció a csatornádon, amire így útólag belegondolva már inkább nem vállaltál volna el?

Szabyest: Nincs ilyen, lehetséges, hogy egy-egy ilyen videóba kevesebb energiát fektettem, de szerintem bőven megfért ez egy-egy más főtartalmam mellett. Mindenkinek vannak egyszerű, sima, kitöltő tartalmai a csatornán, nálam is előfordulnak ilyenek persze.

TubeNews.hu: Ezzel a klippel lezártnak tekinted a rant videós témát, vagy tervezel még velük foglalkozni a jövőben is?

Szabyest: Teljesen lezártnak tekintem, úgy reagáltam most, ahogy a profilomhoz illik, zenével és jó szöveggel. Remélem leesik a nézőknek, hogy totál irónia az egész és én is érzem itt-ott.

Nem titkolt célom, hogy az engem nagyon utálók fülében maradjon a szöveg :DD

 

Az eddigi tapasztalatok alapján ez menni fog! 🙂

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG