Sokan hálásak, amiért a haldokló fiúval volt élete utolsó perceiben

292
OSZD MEG
Hirdetés

Megrázó írásban emlékezett vissza egy fiatal videós, hogyan halt meg kezei között a Nagytétényi útnál balesetet szenvedett fiú. „Tartottam a fejét és beszéltem hozzá, míg nem vett egy utolsó levegőt, és nem vett többet” – írta bejegyzésében Papp Inez. Történetére meghatóan reagáltak az emberek.

A Pesten Hallottam csoportban tette közzé történetét a lány, ahol sokan elismerően kommenteltek. A reakciók között azt is olvasni, mostanra már eljutott a családhoz üzenete, és fel is tudták velük venni a kapcsolatot. A reakciókból válogattunk:

Isten legyen vele de jó hogy ott volt Valaki, akiben volt ennyi jóérzés és segített neki.

Hirdetés

Milyen fontos az hogy ne legyünk egyedül .. Megkönnyeztem. Őszinte részvétem.

Jobb is, hogy kiírtad magadból. Terápia terén értem. Hatalmas elismerés Nektek. Őszinte részvétem a fiú családjának.

Nagyon jo ember vagy Inez ❤ biztos vagyok benne, hogy sokat segitett neki es megnyugtato volt a jelenleted. Reszvetem a csaladnak.

Szavakat sem találok…. 🙁 Össszeszorul a szívem, ha belegondolok Anyaként milyen lehet egy ilyen tragédiát átélni. Őszínte részvétem a Családnak, Neked/Nektek minden elismerésem!

Mint anya írom hogy nagyon jól tetted hogy megosztottad itt..remélem eljut a szüleihez… nekem rengeteget jelentene ha tudnám hogy nem volt egyedül ❤️Mint ember pedig köszönöm neked hogy ott voltál vele ❤️ Részvétem a családnak

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG