Szavazz Kovács Zsoltira a Playboy Man of the Year díjátadón!

1643
OSZD MEG
Hirdetés

Vajon Dezső Bence, Henry Kettner, Kovács Zsolt, Török Ábel vagy Nessaj lesz a Playboy Man of the Year díjátadó gála legkiemelkedőbb férfi alakja? Szavazzatok és kiderül!

A Playboy Man Of The Year-jelöltjei­re március 26-áig lehet szavazni a http://www.playboy.hu/manoftheyear/ oldalon.

Ötödik alkalommal rendezik meg a Playboy Man of the Year díjátadó gáláját, ahol az év legkiemelkedőbb férfi alakjait választjuk meg. Olyan személyiségeket és megünneplendő teljesítményeket, amelyek méltóak az új Playboy szellemiségéhez: a felelősséghez, a kreativitáshoz és az alkotás öröméhez. És persze idén is velünk vannak a “Múzsák”: olyan nők, akik munkájukkal és személyiségükkel szintén mindenki elismerését kiérdemlik.

Hirdetés

Az Előadóművészek között ott van Scherer Péter, Anger Zsolt, Danny Blue, Janklovics Péter és Dóra Béla, míg a Sportolókat Fucsovics Márton, Lékai Máté, Hanga Ádám, Kozma Dominik, valamint Vámos Márton képviseli.

De az Év Múzsája díjának átadása sem marad el idén, a címért Balsai Móni, Borbély Alexandra, Mádai Vivien, Pásztor Anna mellett Kiss Virág is indul.

Az új kategóriában, a Berobbanókban, azaz az elmúlt év legnagyobb felfedezettjeinél Szalay Bence, Kovács Tamás és Fehér Tibor színészek, valamint Horváth Tamás énekes és Závodi Marcell zenei producer található.

A másik új kategóriában, az Alkotókban Dragomán György író, Nánási Pál fotós, Tábori-Simon José tervező­grafikus művész, Krausz Gábor séf, valamint Mundruczó Kornél rendező kapott helyet.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG