Programozósuliban járt Magyarósi Csaba

204
OSZD MEG
Hirdetés

Csaba továbbra is az egyik legtermékenyebb magyar YouTube-videós, ezen a héten már három vlogot töltött fel, és még csak csütörtök van!

Szerencsére az ő esetében a mennyiség nem megy a minőség rovására, ugyanis mindegyik vlogja hozza a tőle megszokott hangulatot, közvetlenséget és humort.

Tegnapi vlogjában a Green Fox Academy programozósuliban járt, akikkel közösen vágtak bele a Zöldítsük ki Budapestet! project weboldalának fejlesztésébe.

A közös munka keretében a Green Fox diákjainak egy csoportja fogja létrehozni a zöld program weboldalát, a tegnapi vlogban ennek a részleteit beszélte meg a hallgatókkal és a mentorokkal.

Hirdetés

Csaba Zöldítsük ki Budapestet! programjához már csatlakozott a főváros tizenegyedik kerülete, akik a szakértőiket is felajánlották ahhoz, hogy közösen gondolkodjanak azon, hogy lehetne megvalósítani a programot a kerületben.

A kerület mellett pedig a programozósuli is beszáll a projectbe a weboldal elkészítésével. A videóból kiderül, hogy a Green Fox sulijában kis csoportokban tanulnak a diákok mentorprogram keretében. Csaba arra is rákérdezik az iskola vezető mentoránál, hogy mennyit lehet keresni programozóként. Ha titeket is érdekel, a videóból kiderül:

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG