Boldzer: Vidd el szüleidet szavazni április 8-án!

407
OSZD MEG
Hirdetés

Az itthoni vloggerek többnyire tartózkodnak a politikai témáktól, még a választás hetében is kevés ilyen tartalmú videót látni a YouTube-on.

Azért a választás közeledtével megjelent ez a téma, elsősorban a választásra buzdító videók tekintetében. Ma például több ilyen videó is felkerült, reggel Magyarósi Csaba biztatott mindenkit arra, hogy menjen el szavazni vasárnap (egyenesen odáig megy, hogy aki nem megy el szavazni az hülye :). Csaba azt is közérthetően összefoglalta, hogy mit is jelent a mostanában mindenhol hallható taktikai szavazás, és hogyan érdemes ezt alkalmazni a szavazófülkében.

Vidd el a szüleidet!

Ma délután pedig Boldzer töltött fel egy videót, amiben arról beszél, hogy ő sokat foglalkozik a politikai kérdésekkel, hiszen pontosan tudja, hogy az ő jövőjét is befolyásolja majd, hogy a következő négy évben ki lesz a kormányzó párt Magyarországon. Mivel ő még nem szavazhat, ahogy a kortársai sem, ezért ő elsősorban arra tudja buzdítani a nézőit, hogy a szüleiket vigyék el szavazni április 8-án, erre egy Facebook eventet is létrehozott, amit ide kattintva tudtok elérni.

Hirdetés

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG