Lenyűgöző új motivációs rövidfilm a YouTube-on: Megbélyegezve

650
OSZD MEG
Hirdetés

Több mint fél évig forgatták azt a rövidfilmet, amely mától bárki számára elérhető a videómegosztó portálon. A fél órás film a 21 éves Németh Bálint útját mutatja be: hogyan jut el valaki egy vidéki kisvárosból a világ fitnesz mezőnyének élvonalába. A film képi világa és minősége páratlan, a nézők egy teljes mértékben egyedi és különleges hangulatú produkcióval találkozhatnak, amely az itthoni online videózás egy újabb mérföldköve lehet.

A Megbélyegezve című rövidfilm egy fiatal sikeres testépítő karrierjét mutatja be, aki az elmúlt években nemcsak az itthoni versenyeken bizonyult többször is a legjobbnak (Superbody 1. helyezés, Muscle Beach 1. helyezés), de már nemzetközi szinten is odaért a dobogóra. Idei célja a profi testépítő kártya megszerzése.

Nem csak a testépítés világáról szól

A film ugyanakkor nemcsak egy fitnesz-versenyző karrierjéről szól: Bálint történetében a vidéki magyar fiatalok sokszor kilátástalan helyzete is visszaköszön. “Fejlődni szeretnék, nem akarok vidéken maradni, bár a családomtól sem akarok messze költözni” – mondja Bálint a filmben. A film a zalaegerszegi sportoló történetén keresztül nemcsak a sportkarriert dédelgetőknek szól, hanem minden olyan fiatalnak, akik úgy érzik, megrekedtek a jelenlegi életpályájukkal, tudják, hogy többre képesek, és ezért hajlandóak is tenni. Bálint és a film készítőinek egyik fő célkitűzése éppen az volt, hogy ez a rövidfilm motivációt adjon mindazoknak, akik most is az útjukat keresik és szeretnének egyről a kettőre jutni. Ahogy Bálint története is mutatja, ez az útkeresés számtalan buktatóval van tele, számára a Budapestre költözés például nem várt nehézségekkel járt, hisz ahogyan a filmből is kiderül, a fővárosban nehezen fogadták be elsőre – a cím (Megbélyegezve) is erre utal.

Hirdetés

A fél órás rövidfilm képi világa teljesen egyedülálló az itthoni online videózás világában. A film rendezője Mag Dávid közel 10 éve készít rövidfilmeket, tavaly Media Design szakon végzett az egyetemen. Bálinttal tavaly ősszel döntötték el, hogy elkészítik ezt a filmet azzal a céllal, hogy mindketten le tudjanak tenni valamit az asztalra, amire igazán büszkék lehetnek. A Megbélygezve több mint fél éven keresztül készült, a rengeteg befektetett munka minden képkockán érezhető.


Bálint az egyik legjobb barátjával, Vörös Zoárddal Team Sportaholic néven YouTube-csatornát is indított, ahol a fitnesz iránt érdeklődő nézők számtalan tippet, ötletet kaphatnak.

Németh Bálintot és a Team Sportaholic-ot a NuHeadz Talent Management képviseli.

Szólj hozzá!
Hirdetés
OSZD MEG