MEGOSZTÁS
Hirdetés

A Tubenews.hu legújabb cikksorozatában az elmúlt hét híreit és érdekességeit gyűjtöttük össze, amelyek a Youtube világában történtek, valamint a felkapott tartalmak közül is válogattunk.

A cikkben az elmúlt hét magyar YouTube-on történt legérdekesebb, legtöbbeket érdeklő történeteket emeljük ki.

A YouTube-ra is berobbant az USNK nevű formáció, akiknek a Posztolj című száma már napok óta vezeti a felkapott videók listáját. A hétvégén bemutatott szerzemény, amelynek a dalszövegét ByeAlex írta, egyelőre a videómegosztón is pozitív fogadtatásban részesült.

Már a hétvégi cikkünkben is említettük, hogy egy rendkívül igényes videó került fel Radics Peti csatornájára, amelyet a Broadtest és a Penta Media Group készítettek közösen, valamint közreműködött benne a TheVR, Nessaj, Simonffy Péter, valamint a RetroShock! is. A videóban többek között a vezetés közbeni telefonhasználatra, és annak veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Csorba Anita Álomszobagyár című sorozatában ezúttal Gery volt a vendégszereplő, aki nemrég költözött el otthonról. Ennek apropóján, megtervezték majd berendezték a vlogger új szobáját.

A múlt héten bejárta a világsajtót Stan Lee halálhíre, akiről rengetegen posztoltak a közösségi médiában is. Amennyiben valaki számára nem ismerős a munkássága, az életútja, annak mindenképpen ajánlott a Szűcs Gergely által készített videó, amelyben részletesen összefoglalja, hogy miért is adott sokat a képregények és filmek világának Lee.

 

Facebook Comments

Warning: A non-numeric value encountered in /home/tubenews.hu/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 997