Mi a véleményed a Rant videózásról és a Rant videósokról?

-3
0

Vajon tényleg a féltékenység vagy a rosszindulat motiválja a Rant videósokat? Miért örvendenek közutálatnak?

 

Válaszaitokat érdeklődve várjuk!

Szólj hozzá!
Marked as spam
Posted by Sanya (Questions: 3, Answers: 4)
Asked on 2017-06-05 11:45
813 views

Drága Sanya!
Tisztázzuk olyan kemény ellentmondásba ütközik pár kifejezésed a cikkedben, hogy szinte saját oldalatok ellen beszélsz.Vegyük példának a ”nagy videósokon való felmászást”.Akkor ez az oldal mit csinál?Nagy videósokról ír ajnározó kritikát (seggnyalást).Ja…Ha egy nagy videóst nem ajnároznak, hanem esetleg negatív, de annál inkább alátámasztott rantet csinál akkor ebben mi a gond?Talán nektek is azt, kéne, hogy nem csak a sablon videósok seggét nyalni, hanem az érmeket több oldalról kéne megközelíteni.De ti is ugyanazzal a fröcsögtök amivel a 9-10 éves droidok. ”irígy, csak rajta akarsz felmászni!” már azon sem lepődtem volna meg, hogy ha egy-egy kurva anyád is becsúszik mellé.De a lényeg ti egyből mindenféle alátámasztás nélkül kezditek a rant viedósokat fikázni, ami nem gond viszont érv nélkül.Egyáltalán a TubeNews ebből él a nagy csatornákat kinyalja?
Ui:A legelső videó akit ”rossz példaként” tettek be még mindig nem értem mi vele a gond.Válaszodat várom szívesen elolvasom 🙂

(TheDominatorOfEarth at 2017-06-06 19:08)
1
Private answer

Röviden ennyi a véleményem: https://www.youtube.com/watch?v=4rw20euw5o4

Marked as spam
Posted by Hunor Németh (Questions: 0, Answers: 1)
Answered on 2017-06-07 15:25
1
Private answer

Az, hogy nyilvánosan elmondod valamiről a véleményed az miért lenne megalázás? Egyébként az nem megalázás, hogy még nagyobb videósok reagálnak 9-10 éves gyerekekre és kiröhögik őket? Egyébként kedves Sanya, tanulj meg írni mielőtt cikket írsz! Én sem tudok írni, de én legalább nem írok cikket. Amúgy miért nem teszitek be mannint? -.-

Marked as spam
Posted by zzs1337 (Questions: 0, Answers: 1)
Answered on 2017-06-06 14:04
5
Private answer

Eleve a cikk egy kurva nagy baromság, miért? kezdjük ott, hogy hogy a jó büdös picsába tudnak olyan embert felvenni aki nyelvtanilag egyes? mondjuk meg se lepődöm, ez a TubeGeciNews, a cikk hemzseg a helyesírási hibáktól, és a legjobb az egészben hogy rossz színben tüntetik Fel FleX-t, vagy más kisebb rant videósokat, gratulálok baszd meg, Gratulálok NEKED Sanya, hogy vagy annyira egy önfejű balfasz, hogy ilyen cikket, közzé teszel, eddig is tudtam hogy Cancer az oldal, de ezzel egy új szinte emelted/étek a Cancer szó jelentését, eleve többes számba beszélsz, ami elszomorító, én aki szintén hülye a nyelvtanból, nem írok el annyi szót mint te/ti, egy Gyűrűk ura Magyarra fordított könyvben nincs ennyi helyesírási hiba mint ebben. pedig ami apámnak van meg példány abban is van nem kevés, tipikusan az “irigy” és “féltékeny vagy” szöveg mögé bújtok, mintha ti bármit is tudnátok a szavak jelentéséről, de akkor most egy kis Wikipédia Time

irigy (melléknév)
1. Rosszindulatúan féltékeny (személy), aki más szerencséjén, sikerén, jólétén bosszankodik, és azt inkább magának kívánja.

2. Önzőn féltő (személy), aki saját tulajdonát, kedvező helyzetét, állapotát másnak nem engedi át, vagy nem adja meg annak a lehetőségét, hogy a másik is hasonlót kapjon, szerezzen, érjen el magának.

féltékeny (melléknév)
1. Ártóan gyanakodó; rosszindulatú gyanakvást vagy aggodalmat érző (személy), aki a gyanúja szerint elveszthet szeretetet, barátságot, előnyt. Társát, férjét, nejét ismeretlen vetélytárstól féltő, minden kapcsolattól eltiltani próbáló; jó kapcsolat miatt más személyre irigykedő (ember).

2. Régies: Feltűnően elővigyázatos; vagyonát, birtokát, értékét veszély, elvesztés ellen gondosan őrző.

tehát mielőtt kibaszott nagy baromságokat hordtok össze jó lenne ha egyes szavak jelentésével tisztában lennétek, nem pedig droid módjára ítélkezni, amúgy meg kurva jó hogy már nincs komment lehetőség nálatok, és egy külön oldalt kellet csinálni ahhoz hogy lehessen hozzászólni, gratulálok, legalább a szarra való másodlagos account-om jó valamire a Google+-on, végül meg ajánlanék egy Magyar értelmező szótárat Sanyának, és egy kis tájékozódást, kb jó ha 10 ember dolgozik ezen az oldalon, se több se kevesebb, meg is látszik miért, és nem is csodálkozom hogy valaki fel is törte az oldalt egyszer, mondjuk aki az anyja IP Címén működteti az oldalt ne csodálkozzon

Marked as spam
Posted by Carol Tea The Wildcat (Questions: 0, Answers: 2)
Answered on 2017-06-06 10:59

ja, és kurva jó hogy a Google Chrome azt jelzi hogy az oldal nem biztonságos, tehát basszátok meg a vírusos adatlopó kurva anyátokat

(Carol Tea The Wildcat at 2017-06-17 18:47)
2
Private answer

A cikk nevetségességét nem csak szimplán a helyesírási hibák és elgépelések halmaza, hanem még az életképes ellenérvek hiányában már rég megunt “gyűlölködő”, “irigy féltékeny” és a hasonló szövegek dobálózása is tetézi.
Aki eddig egy burokban élt (mint ahogy a kedves cikkíró is ezek szerint) csak az nincs tisztában azzal a valós ténnyel, hogy a magyar youtube-on a nagy youtuber-ek részéről kialakult egy fajta zéró-tolerancia a negatív kritikákkal szemben. Tök mindegy, hogy mennyire igényesen és alátámasztva kritizál valaki valakinek a videóját vagy mondanivalóját, az mindenképpen egy utolsó gyűlölködő troll lehet.
Nem tudom elképzelni, hogy pl. fleX, LatinPapucs vagy Gogu milyen tulajdonságokra vagy képességekre lennének irigyek vagy féltékenyek az olyan youtuber-ekkel kapcsolatban, akiket esetleg bemutattak. Arra, hogy a többségük nem tudnak egybefüggő mondatot alkotni? Vagy arra, hogy aprópénzért vagy free menüért eladják a szavahihetőségüket? Vagy esetleg arra, hogy a contentjeikkel csupán a szellemileg visszamaradottabb 14 éves korosztály alattiakat tudják csak szórakoztatni?

Marked as spam
Posted by cleckwer (Questions: 0, Answers: 1)
Answered on 2017-06-06 10:41
4
Private answer

Én nem hiszem, hogy a féltékenység motiválná őket, illetve ha valamire féltékenyek, esetleg arra, hogy valaki olyan gátlástalan, hogy nézettséget csinál az artikulálatlan röhögéséből meg az Oreo-szopkodásból. Rosszindulatot szerintem jóval többet kapnak (akár az itteni cikkből is, alávaló, sunyi félmondatokkal), mint amennyi a videójukban megjelenik – és ha rosszindulatról beszélünk, az nem egy ember személye ellen irányul, lásd Puzsér-passzus.
Azért “örvendenek közutálatnak”, mert az emberek imádnak uszulni, és ezt az ösztönüket a mainstream mesterkélten pozitív, kritikaellenes gondolkodásmód miatt csakis azon élhetik ki, aki nem csak a puszikat szórja.
De ez is, milyen demagóg már, mi az, hogy “közutálatnak örvendenek”? Vagy ezzel kiemelsz pl. engem a köznépből? Ezesetben köszönöm szépen, a továbbiakban sem kérek belőle.

Marked as spam
Posted by Márton Polgár (Questions: 0, Answers: 1)
Answered on 2017-06-05 21:09
3
Private answer

Mert szerinted az nem ,,nyilvánosan megalázás”, hogy pl. Unfield megnéz egy kisfiúról/lányról egy videót és mint egy disznó kiröhögi? Egyébként meg nagyon szánalmasnak tartom azt, hogy azon emberek ellen cselekszel/cselekszetek akik megpróbálják menteni a menthetőt, és (talán) egy normális közösséget kiépíteni az egész magyar YT-ra. Azok ellen cselekedtek akik hogyha most figyelmet kapnának olyan dolgokat vihetnének végbe amit jelenleg nem lehet akár félelemből akár más okokból. Úgy őszintén, nem örülnétek egy olyan közösségnek, ahol a nagyobb videósok kis ,,korcsai” nem kurva anyáznának minden olyan kommentszekcióba, ahol a videós kritizálja az embert, egy olyan közösségnek, ahol nem életkor alapján ítélnének meg, ahol nem oreószopás menne egész álló nap? Nem örülnétek?

Marked as spam
Posted by xgmkx (Questions: 0, Answers: 1)
Answered on 2017-06-05 19:41