MEGOSZTÁS
Hirdetés

A Sikerre Hangolva csatorna egy fontos témáról készített videót ezen a héten: a karrierválasztás lehetőségeit vizsgálja.

A “Ne TEDD tönkre az életed” című videó azt a kérdést teszi fel a nézőinek, hogy mi az igazán fontos nekünk: a sok szabadidő? A magas fizetés? Esetleg az, hogy valamilyen hangzatos pozíciónk legyen?

A videó szerint fiatalon sokan abba a hibába esnek, hogy csak arra fókuszálnak milyen munkát szeretnének, nem pedig arra, hogy milyen életet.

Így sokan a munkához igazítják az életüket, nem pedig fordítva. A videó abban is segít, hogy ezt a hibát elkerüljük.

 

A téma egyébként nem is lehetne aktuálisabb, hiszen március 6-7-én rendezik meg a 2019-es tavaszi HVG Állásbörzét, ahol több mint 200 kiállítóval találkozhatnak azok, akik kilátogatnak a rendezvényre. Ha te is pályaválasztás vagy pályamóodosítás előtt állsz, akkor az Állásbörze tökéletes lehetőség arra, hogy megismerd milyen lehetőségek közül választhatsz. Emellett hasonló cipőben járó fiatalokkal is találkozhatsz, akikkel megoszthatod a saját tapasztalataid és meghallhathatod, hogy ők mi alapján döntenek ebben az életre szóló kérdésben.

A rendezvényre ide kattintva tudtok regisztrálni. A rendezvény ingyenes.

Facebook Comments