MEGOSZTÁS
Kunu Mario YouTube toplista TubeNews
Hirdetés

A YouTube felkapott videóinak listáját böngészve hétről hétre azt láthatjuk, hogy a zenei videóklipek vannak túlsúlyban más tartalmakkal szemben.

A magasabb nézettség egyik fő oka lehet, hogy sokan használják rádió vagy a zenei streaming szolgáltatások helyett a YouTube felületét zenehallgatásra, és a többszöri lejátszások gyakran milliós megtekintettséget hoznak néhány hét, akár már néhány nap alatt is.

A zenei videók túlsúlya most is szembetűnő, hiszen a lista első 10 helyéből 6 videó zenei klip, az énekesek pedig ismerősek lehetnek, hiszen a jelenleg is legfelkapottabb előadók már többször is vezették a listát korábban.

Jelenleg Mario és Essemm közös produkciója, a Mindennek vége című dal vezeti a felkapott videók listáját Magyarországon.

 

A videó kevesebb mint három nappal a feltöltése után majdnem meghaladta a félmillió megtekintést, várhatóan néhány hónap múlva ez a szám több millió lesz.

A tavalyi év legnébbszerűbb videója is egy zenei klip volt hazánkban, a Follow The Flow nevű formáció, Nem tudja senki című zeneszáma pontosan egy évvel a feltöltés után már több mint 41 millió megtekintésnél jár.

A jelenlegi toplistát tovább böngészve olyan előadókkal találkozhatunk még mint G.w.M, a Halott Pénz, Herceg, vagy az AK26.

Legfelkapottabb videók a YouTube-on (2019 április 8-i hét):

  1. Mario X ESSEM – Mindennek vége OFFICIAL MUSIC VIDEO
  2. ÉLETET CSERÉLTÜNK EGY NAPRA! ( BARNI, ÁBEL )
  3. G.w.M – Se Veled, Se Nélküled ft. Dér Heni | OFFICIAL VIDEOCLIP |
  4. Halott Pénz – Amikor feladnád
  5. AK26 – FAMILY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
  6. SOKKOLÓ pillanatok ÉLŐ ADÁSBAN
  7. HERCEG x G.w.M x IGNI x BSW – Te vagy a legnagyobb (Official Music Video)
  8. Így PUSKÁZIK egy BŰVÉSZ VILÁGBAJNOK
  9. ELRABOLTÁK BENCÉT?! | BRODAPEST – 1. évad | 7. rész
  10. BLACKPINK – ‘Kill This Love’ M/V
Facebook Comments